Advanialaiset esittäytyvät - vuorossa Mika Vakkilainen

Kirjoittanut Advania Finland 10.1.2020 12:58

Tervetuloa tutustumaan meihin advanilaisiin lyhyiden esittelyiden muodossa. Ensimmäisenä vuorossa Mika Vakkilainen, joka työskentelee Advanialla System Administrator -nimikkeellä.  

Miten sinusta tuli advanialainen?

Työskentelin koulutuksen jälkeen lähes 4 vuotta Opiferum Oyssä, web-sivujen koodaajana ja tämän jälkeen vuokratyöntekijänä ja myöhemmin vakinaisessa työsuhteessa City Plus Oy:llä hoitaen teknistä tukea ja asennuksia.

Advanialle siirryin vuonna 2014 (ent. Vintor Oy) ystävän suosittelemana hoitamaan Windows-palvelimien ylläpitoa ja asennuksia.

Mitä päivittäiseen työhösi kuuluu?

Työnkuvani Advanialla on monipuolinen ja vaihteleva. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakasjärjestelmien valvontaa ja asiakaspalvelun avustusta, yksittäisten ongelmatapauksien selvittelyä, käyttäjien laitteistojen hallintaa ja opastusta sekä palvelimien huolto- ja ylläpitoa.
Lisäksi työtehtäviini kuuluu Sharepointin kanssa työskentelyä.

Mikä Advanialla on parasta?

Mielestäni Advanialla on avoin ilmapiiri ja yrityksessä vallitsee hyvä vuorovaikutus esimiesten ja muun työyhteisön kanssa. Aina voi kysyä ja vastaukset löytyvät nopeasti ja vaivattomasti.

Vapaa-ajalla tykkään lukea Scifi- ja Fantasia-kirjoja sekä pelailla ystävieni kanssa tietokoneella. Kirjalukemiseksi voin suositella David Eddings-nimisen kirjailijan tuotoksia – erityisesti Belgariad on jäänyt mieleen.

Aiheet: advania, Työura, Asiantuntija