ADVANIA FINLAND käynnistää toimintansa

Kirjoittanut Advania Finland Mar 28, 2019 11:00:12 AM

Suomalainen IT- ja digitalisaatio-osaaja Vintor on 1.4.2019 lähtien virallisesti Advania Finland. Yrityksen identiteetin- ja nimenmuutos on viimeinen askel Vintorin integroinnissa osaksi Advania Groupia, joka tammikuussa julkistetussa kaupassa hankki Vintor Oy:n koko osakekannan. Advania Finland täydentää aiempaa tarjoamaa vahvalla IT-osaamisella, pilviratkaisuilla ja ylläpitopalveluilla.

Advania on johtava Pohjoismainen IT palvelutarjoaja, joka palvelee yli tuhatta yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta. Advaniassa työskentelee yli 1200 henkeä ja yhtiö tuottaa palveluja yli 30:een maahan.

Vintor on tunnettu erityisesti viestintä- ja asiakaspalveluratkaisujen toimittajana. Jatkossa palvelutarjoama täydentyy Advania Groupin laajalla valikomalla palveluja, ohjelmistoja ja laitteita. Advania Finland tarjoaa korkean tason tietoverkko-, liiketoimintasovellus- ja IT-palveluosaamista yhdessä markkinoiden johtavien toimittajien, kuten Cisco, Microsoft, Zylinc , Genesys, ServiceNow'n ja Atlassian kanssa.

Mikael Noaksson, COO, Advania Group:

"On ilo tuoda Advania vihdoin Suomen markkinoille ja samalla laajentaa toimintamme kaikkiin Pohjoismaihin. Uskomme vahvasti että Suomalaiset yritykset tulevat hyötymään palveluistamme ja tulemme menestymään kilpailulla markkinalla. Autamme asiakkaitamme yksinkertaistamaan IT-järjestelmiä, kehittämään toiminnallisuuksia ja alentamaan kustannuksia. Advanian tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkaille tunnistamalla IT:n älykkään ja strategisen käytön kohteita, löytää oikeat ratkaisut, ja sovittaa palvelut jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi."

Lisätietoja:

Sami Grönberg, CEO Advania Finland

sami.gronberg@advania.com

+358405478248

Aiheet: Ajankohtaista, hankinta, advania, vintor, yritysosto, Digitalisaatio